Endelig i gang for alvor

Så er jeg i gang!

SÅDAN! Markedsføring virker!

Et par måneder efter at jeg lancerede denne her hjemmeside, har jeg måttet erkende, at kunderne ikke kommer af sig selv. 
Så derfor er jeg gået i gang med markedsføring. Et opstartstilbud er skruet sammen – 30 procent rabat for jer, der er friske på at få deres billeder med på min hjemmeside. 

Første møde med brudepar på plads

Og yes! det første par har meldt sig og jeg skal i næste uge ud og mødes med dem. Jeg glæder mig! 

Jeg glæder mig til at lære brudeparret at kende. Se, hvordan de bor, se hvad de holder af og fornemme dem. Det er vigtigt for mig og mit arbejde. Det giver mig en idé om, hvad der venter mig – og dermed, hvordan jeg bedst muligt kan forberede mig på opgaven. Og jeg får en fornemmelse af, hvad jeg skal lægge vægt på i mine billeder samt hvordan jeg skal arbejde med følelser og stemning. 

4 to go

Dermed er der 4 rabat-tilbud tilbage.
At markedsføringen virker, har jeg også kunnet se på, at jeg har fået henvendelser fra Jylland med forespørgsler om hvad transport i Jylland og  på Fyn betyder for rabatten. Og for århus betyder det ca. 1000 kr. oven i foto-pakkeprisen.

Og hvad laver jeg, mens jeg forbereder mig på sommerens opgaver? Jo, jeg holder kameraet varmt med hyggeprojekter. Har brugt lidt tid på at fotografere livet på gader og strøj, som jeg deler på min Instagram-side.